Skip to content

9. heti menü

Kezdőlap » Heti menük » 9. heti menü

9. heti menü 2025. 02. 24. – 2025. 03. 02.

Hétfő
Leves

Zöldséges májgaluska leves

A

Fejtettbab főzelék, sült tarjával és sózott lilahagymával

B

Paradicsommal és mozzarellával grillezett csirkemell filé, párolt rizzsel és vajon párolt zöldkörettel

C

Grízes tészta, házi baracklekvárral

Kedd
Leves

Paradicsomleves

A

Mézes-mustáros pulykaragu, petrezselymes bulgurral

B

Fűszeres rántott sertéstarja, steak burgonyával és friss salátával

C

Kapros tökfőzelék, tükörtojással

Szerda
Leves

Magyaros karalábéleves

A

Debreceni sertéstokány, rövidcső tésztával

B

Csirkemell filé sajtos bundában, vajas burgonyapürével

C

Fokhagymás vöröslencse fasírt, farmersalátával

Csütörtök
Leves

Marhahúsleves lúdgége tésztával

A

Paradicsomos káposzta, sült oldalassal

B

Vasi pecsenye, favágó burgonyával és friss salátával

C

Rántott füstölt sajt, párolt rizzsel és tartármártással

Péntek
Leves

Borscsleves

A

Gödöllői töltött csirkecomb, párolt rizzsel és friss salátával

B

Parasztos sertésszelet, hasábburgonyával és friss salátával

C

Citromos-túrós pite

Szombat
Leves

Szalonnás lebbencsleves

A

Grillezett sertésszelet, erdeigomba mártással, párolt rizzsel és burgonyakrokettel

B

Juhtúrós sztrapacska

Vasárnap
Leves

Újházy tyúkhúsleves

A

Csülkös székelykáposzta

B

Zengővárkonyi sertésszelet, vegyeskörettel, vegyessalátával

A menüváltoztatás jogát fenntartjuk.

Árak

Elvitelre2200 Ft