5. heti menü
5. heti menü 2025. 01. 27. – 2025. 02. 02.
Hétfő | |
---|---|
Leves |
Tejfölös erdeigomba leves, rozmaringos burgonya gombóccal |
A |
Zöldborsó főzelék, sertéspörkölttel |
B |
Bécsi szelet zöldfűszeres bundában, petrezselymes burgonyával és friss vegyessalátával |
C |
Grízes tészta, házi baracklekvárral |
Kedd | |
---|---|
Leves |
Lebbencsleves |
A |
Budapest tokány, párolt rizzsel |
B |
Orly csirkemell csíkok, karottás rizzsel és friss vegyessalátával |
C |
Vöröslencse fasírt, kertészsalátával |
Szerda | |
---|---|
Leves |
Zellerleves |
A |
Lecsós-szezámmagos csirkemell, párolt rizzsel |
B |
Baconnal és póréhagymával töltött sertéskaraj rántva, fűszeres pirított burgonyával és céklával |
C |
Karfiolos, tejszínes-fokhagymás rakott burgonya |
Csütörtök | |
---|---|
Leves |
Tyúkhúsleves |
A |
Marhapörkölt, galuskával és friss vegyessalátával |
B |
Gyros tál |
C |
Krémsajttal töltött gombafejek, kukoricapelyhes bundában, párolt rizzsel és vinegrette mártással |
Péntek | |
---|---|
Leves |
Kolbászos lencsegulyás |
A |
Fűszeres rántott csirkecomb filé, rizibizivel |
B |
Rántott tengeri halfilé, hagymás burgonyasalátával |
C |
Almás-túrós rétes |
Szombat | |
---|---|
Leves |
Bazsalikomos paradicsomleves |
A |
Disznótoros (sült hurka, sült kolbász) tört burgonyával és párolt káposztával |
B |
Szezámmagos karfiol rózsák, párolt rizzsel és tzatziki öntettel |
Vasárnap | |
---|---|
Leves |
Marhahúsleves |
A |
Csülkös pacalpörkölt, sós burgonyával és almapaprikával |
B |
Sörmester szelet, vegyeskörettel és vegyessalátával |
A menüváltoztatás jogát fenntartjuk. |
Árak
Elvitelre | 2200 Ft |