43. heti menü
43. heti menü 2025. 10. 20. – 2025. 10. 26.
Hétfő | |
---|---|
Leves |
Májgombóc leves |
A |
Zöldborsó főzelék, fasírttal |
B |
Párizsi csirkemell csíkok, kukoricás rizzsel és uborkasalátával |
C |
Burgonyás kocka, uborkasalátával |
Kedd | |
---|---|
Leves |
Paradicsom leves, betűtésztával |
A |
Hentestokány, tarhonyával |
B |
Sült bőrös sertéskaraj, tört burgonyával és párolt káposztával |
C |
Rántott füstölt sajt, párolt rizzsel és áfonyalekvárral |
Szerda | |
---|---|
Leves |
Frankfurti leves |
A |
Szicíliai csirkeragu, penne tésztával |
B |
Szabolcsi töltött sertésszelet rántva, fűszeres steak burgonyával és friss vegyessalátával |
C |
Morzsás nudli, házi baracklekvárral |
Csütörtök | |
---|---|
Leves |
Húsleves, lúdgége tésztával |
A |
Rakott kelkáposzta, tejföllel sütve |
B |
Kijevi jércemell filé, rizibizivel és friss vegyessalátával |
C |
Spenót, főtt tojással (2 db) |
Péntek | |
---|---|
Leves |
Bakonyi betyárleves |
A |
Bolognai lasagne |
B |
Magyaros sertésszelet rántva, burgonyapürével és friss vegyessalátával |
C |
Vaníliás-túrós batyu |
Szombat | |
---|---|
Leves |
Karfiolleves |
A |
Cigánypecsenye, hasábburgonyával és friss vegyessalátával |
B |
Tiroli rántott sajt, párolt rizzsel és tartármártással |
Vasárnap | |
---|---|
Leves |
Marhahúsleves, eperlevél tésztával |
A |
Csülkös székelykáposzta |
B |
Rántott sertésszelet, vegyeskörettel és friss vegyessalátával |
A menüváltoztatás jogát fenntartjuk. |
Árak
Helyben fogyasztás | 2600 Ft |