3. heti menü

Kezdőlap » Heti menük » 3. heti menü

3. heti menü 2025. 01. 13. – 2025. 01. 19.

Hétfő
Leves

Zöldséges májgaluska leves

A

Fejtettbab főzelék, sült szalonnával és sózott lilahagymával

B

Fetasajttal és póréhagymával bélelt sertéskaraj Bécsi bundában, fűszeres steak burgonyával és friss vegyessalátával

C

Káposztás cvekedli

Kedd
Leves

Magyaros zellerleves

A

Pásztortarhonyás hús, céklasalátával

B

Csirkemell csíkok sörtésztában, petrezselymes rizzsel és friss vegyessalátával

C

Spenót, főtt tojással (2 db)

Szerda
Leves

Zöldborsó leves, házi csipetkével

A

Tejfölös rakott kel

B

Hannoveri pulykamell filé, burgonyapürével és friss vegyessalátával

C

Fűszeres zöldség steak, padlizsános bulgurral

Csütörtök
Leves

Húsleves zöldségeivel és lúdgége tésztával

A

Paradicsomos húsgombóc, főtt burgonyával

B

Marhapörkölt, galuskával és céklasalátával

C

Csőben sült olajbogyós brokkoli, eidami sajttal egybesütve

Péntek
Leves

Palócgulyás

A

Hortobágyi húsos penne, tejföllel sütve

B

Cigánypecsenye, fűszeres steak burgonyával és friss vegyessalátával

C

Farsangi fánk, házi baracklekvárral

Szombat
Leves

Csurgatott tojásleves

A

Brassói aprópecsenye, friss vegyessalátával

B

Szilvás gombóc, fahéjas tejföllel

Vasárnap
Leves

Újházy tyúkhúsleves

A

Villányi vadragu, párolt rizzsel

B

Rántott sertésszelet, vegyeskörettel és friss vegyessalátával

A menüváltoztatás jogát fenntartjuk.

Árak

Elvitelre2200 Ft
Skip to content