21. heti menü
21. heti menü 2025. 05. 19. – 2025. 05. 25.
Hétfő | |
---|---|
Leves |
Csirke gulyásleves |
A |
Fejtettbab főzelék, sült füstölt tarja szelettel és sózott lilahagymával |
B |
Sonkával-sajttal töltött sertésszelet rántva, vegyeskörettel és friss vegyessalátával |
C |
Szilvás gombóc, fahéjas tejföllel |
Kedd | |
---|---|
Leves |
Csurgatott tojásleves |
A |
Lecsós sült csirkecomb, korong burgonyával |
B |
Borzas sertésszelet, petrezselymes burgonyával és uborkasalátával |
C |
Csőben sült brokkoli, bulgurral |
Szerda | |
---|---|
Leves |
Zöldborsó leves |
A |
Kakukkfüves kacsaragu, gnocchival, sajt szórattal |
B |
Rántott sertésszelet, fűszeres steak burgonyával, friss vegyessalátával |
C |
Káposztás rétes, kapormártással |
Csütörtök | |
---|---|
Leves |
Orjaleves eperlevél tésztával |
A |
Kelkáposzta főzelék, szárnyas fasírttal |
B |
Marhapörkölt, galuskával és uborkasalátával |
C |
Tejszínes gombamártás, házi tócsnival |
Péntek | |
---|---|
Leves |
Lencsegulyás |
A |
Padovai húsos penne |
B |
Bundázott csirkemell érmék, wok zöldséges rizzsel |
C |
Vargabéles, vanília sodóval |
Szombat | |
---|---|
Leves |
Fokhagyma krémleves |
A |
Bogdán töltött dagadó, tört burgonyával és párolt káposztával |
B |
Rántott karfiol rózsák, bulgurral és ördögmártással |
Vasárnap | |
---|---|
Leves |
Marhahúsleves lúdgége tésztával |
A |
Töltött káposzta, tejföllel |
B |
Zengővárkonyi sertéstekercs, vegyeskörettel és friss vegyessalátával |
A menüváltoztatás jogát fenntartjuk. |
Árak
Elvitelre | 2200 Ft |