19. heti menü
19. heti menü 2025. 05. 05. – 2025. 05. 11.
| Hétfő | |
|---|---|
| Leves |
Magyaros zellerleves |
| A |
Babfőzelék, sült tarjával és sózott lilahagymával |
| B |
Hannoveri pulykamell filé, vajas burgonyapürével, fejessalátával |
| C |
Túrógombóc, karamell öntettel |
| Kedd | |
|---|---|
| Leves |
Paradicsom leves |
| A |
Debreceni sertéstokány, rövidcső tésztával, fejessalátával |
| B |
Rántott csirkemell filé szezámmagos bundában, rizibizivel, fejessalátával |
| C |
Gombapaprikás, galuskával |
| Szerda | |
|---|---|
| Leves |
Nyírségi gombócleves |
| A |
Lecsós csirkemáj, tarhonyával |
| B |
Dubarry sertésszelet, petrezselymes burgonyával |
| C |
Rizskoch, erdei gyümölcs öntettel |
| Csütörtök | |
|---|---|
| Leves |
Csurgatott tojásleves |
| A |
Zöldbab főzelék, fokhagymás pulyka aprópecsenyével |
| B |
Milánói sertésborda |
| C |
Parajos halfilé, párolt rizzsel |
| Péntek | |
|---|---|
| Leves |
Alföldi marhagulyás |
| A |
Túrós csusza (pörccel vagy anélkül) |
| B |
Rántott csirkeszárny, párolt rizzsel és vajon párolt zöldkörettel |
| C |
Rántott sajt, párolt rizzsel és tartármártással |
| Szombat | |
|---|---|
| Leves |
Lebbencsleves |
| A |
Székelykáposzta |
| B |
Brassói aprópecsenye, friss vegyessalátával |
| Vasárnap | |
|---|---|
| Leves |
Marhahúsleves |
| A |
Csülök pörkölt, sós burgonyával, almapaprikával |
| B |
Kemencében sült kacsacomb, párolt lilakáposztával és tört burgonyával |
| A menüváltoztatás jogát fenntartjuk. | |
Árak
| Helyben fogyasztás | 2600 Ft |