19. heti menü
19. heti menü 2025. 05. 05. – 2025. 05. 11.
Hétfő | |
---|---|
Leves |
Magyaros zellerleves |
A |
Babfőzelék, sült tarjával és sózott lilahagymával |
B |
Hannoveri pulykamell filé, vajas burgonyapürével, fejessalátával |
C |
Túrógombóc, karamell öntettel |
Kedd | |
---|---|
Leves |
Paradicsom leves |
A |
Debreceni sertéstokány, rövidcső tésztával, fejessalátával |
B |
Rántott csirkemell filé szezámmagos bundában, rizibizivel, fejessalátával |
C |
Gombapaprikás, galuskával |
Szerda | |
---|---|
Leves |
Nyírségi gombócleves |
A |
Lecsós csirkemáj, tarhonyával |
B |
Dubarry sertésszelet, petrezselymes burgonyával |
C |
Rizskoch, erdei gyümölcs öntettel |
Csütörtök | |
---|---|
Leves |
Csurgatott tojásleves |
A |
Zöldbab főzelék, fokhagymás pulyka aprópecsenyével |
B |
Milánói sertésborda |
C |
Parajos halfilé, párolt rizzsel |
Péntek | |
---|---|
Leves |
Alföldi marhagulyás |
A |
Túrós csusza (pörccel vagy anélkül) |
B |
Rántott csirkeszárny, párolt rizzsel és vajon párolt zöldkörettel |
C |
Rántott sajt, párolt rizzsel és tartármártással |
Szombat | |
---|---|
Leves |
Lebbencsleves |
A |
Székelykáposzta |
B |
Brassói aprópecsenye, friss vegyessalátával |
Vasárnap | |
---|---|
Leves |
Marhahúsleves |
A |
Csülök pörkölt, sós burgonyával, almapaprikával |
B |
Kemencében sült kacsacomb, párolt lilakáposztával és tört burgonyával |
A menüváltoztatás jogát fenntartjuk. |
Árak
Elvitelre | 2200 Ft |