6. heti menü
6. heti menü 2025. 02. 03. – 2025. 02. 09.
Hétfő | |
---|---|
Leves |
Zöldséges grízgaluska leves |
A |
Kelkáposzta főzelék, házi fasírozottal |
B |
Rántott sertéstarja, fűszeres steak burgonyával és friss vegyessalátával |
C |
Parajos-gorgonzolás nudli |
Kedd | |
---|---|
Leves |
Tejfölös zöldbab leves |
A |
Zúzapörkölt, tarhonyával és friss vegyessalátával |
B |
Füstölt tarjával és kerti zöldekkel töltött sertésszelet rántva, párolt rizzsel és friss vegyessalátával |
C |
Túrógombóc, karamell öntettel |
Szerda | |
---|---|
Leves |
Májgombóc leves |
A |
Csülkös székelykáposzta, tejföllel |
B |
Sült pikáns csirkecomb, burgonyapürével, friss vegyessalátával |
C |
Zöldségfasírt, burgonya chipssel és zöldbors mártással |
Csütörtök | |
---|---|
Leves |
Húsleves, saját zöldségeivel |
A |
Kapros tökfőzelék, marhapörkölttel |
B |
Milánói sertésborda |
C |
Rántott füstölt sajt, párolt rizzsel és áfonyalekvárral |
Péntek | |
---|---|
Leves |
Jókai babgulyás |
A |
Húsimádó pizza |
B |
Sonkával-sajttal töltött csirkemell filé rántva, párolt zöldkörettel és rizzsel |
C |
Mákosguba, vanília sodóval |
Szombat | |
---|---|
Leves |
Csirke becsinált leves |
A |
Dubarry sertésszelet, petrezselymes burgonyával |
B |
Zöldséges bulgurral töltött paradicsom, márványsajt öntettel és rösztike burgonyával/Sokmagvas rántott tengeri halfilé, burgonyasalátával |
Vasárnap | |
---|---|
Leves |
Újházy tyúkhúsleves |
A |
Vegyespörkölt, sós burgonyával és friss vegyessalátával |
B |
Rántott sertésszelet, vegyeskörettel és vegyessalátával |
A menüváltoztatás jogát fenntartjuk. |
Árak
Elvitelre | 2200 Ft |