3. heti menü
3. heti menü 2025. 01. 13. – 2025. 01. 19.
Hétfő | |
---|---|
Leves |
Zöldséges májgaluska leves |
A |
Fejtettbab főzelék, sült szalonnával és sózott lilahagymával |
B |
Fetasajttal és póréhagymával bélelt sertéskaraj Bécsi bundában, fűszeres steak burgonyával és friss vegyessalátával |
C |
Káposztás cvekedli |
Kedd | |
---|---|
Leves |
Magyaros zellerleves |
A |
Pásztortarhonyás hús, céklasalátával |
B |
Csirkemell csíkok sörtésztában, petrezselymes rizzsel és friss vegyessalátával |
C |
Spenót, főtt tojással (2 db) |
Szerda | |
---|---|
Leves |
Zöldborsó leves, házi csipetkével |
A |
Tejfölös rakott kel |
B |
Hannoveri pulykamell filé, burgonyapürével és friss vegyessalátával |
C |
Fűszeres zöldség steak, padlizsános bulgurral |
Csütörtök | |
---|---|
Leves |
Húsleves zöldségeivel és lúdgége tésztával |
A |
Paradicsomos húsgombóc, főtt burgonyával |
B |
Marhapörkölt, galuskával és céklasalátával |
C |
Csőben sült olajbogyós brokkoli, eidami sajttal egybesütve |
Péntek | |
---|---|
Leves |
Palócgulyás |
A |
Hortobágyi húsos penne, tejföllel sütve |
B |
Cigánypecsenye, fűszeres steak burgonyával és friss vegyessalátával |
C |
Farsangi fánk, házi baracklekvárral |
Szombat | |
---|---|
Leves |
Csurgatott tojásleves |
A |
Brassói aprópecsenye, friss vegyessalátával |
B |
Szilvás gombóc, fahéjas tejföllel |
Vasárnap | |
---|---|
Leves |
Újházy tyúkhúsleves |
A |
Villányi vadragu, párolt rizzsel |
B |
Rántott sertésszelet, vegyeskörettel és friss vegyessalátával |
A menüváltoztatás jogát fenntartjuk. |
Árak
Elvitelre | 2200 Ft |