Bőségtálon felszolgált menü-összeállítások:
I. Menü-összeállítás: 6.500.-Ft/fő
„A” menü-összeállítás:
Leves: Marhahúsleves lúdgége tésztával
Főétel:
Zengővárkonyi sertéstekercs rántva (sonkával, sajttal, csemege uborkával töltve)
Mézes-gyömbéres pulykamell filé
Borzas szűzérmék
Köretek: hasábburgonya, párolt rizs
Saláta: vegyes idénysaláta
Desszert: Joghurtos – barackos kocka
„B” menü-összeállítás:
Leves: Újházy tyúkhúsleves saját zöldségeivel
Főétel:
Füstölt tarjával, füstölt sajttal töltött sertésszelet rántva
Sült pikáns csirke felsőcomb
Mustáros pikáns pecsenye
Köretek: hasábburgonya, párolt rizs
Saláta: vegyes idénysaláta
Desszert: Kirsch kocka
Laterum Chef ajánlata: 7.000.-Ft/fő
„C” menü-összeállítás:
Leves: Újházy tyúkhúsleves gazdagon saját zöldségeivel
Főétel:
- Sült pikáns csirke felsőcomb
- Párizsi csirkemell csíkok szezámmagos bundában
- Cigánypecsenye
- Sonkával-sajttal töltött sertésszelet rántva
+ Rántott karfiol, rántott gombafejekkel halmozva
Köretek: Hasábburgonya, párolt rizs, tartár mártás
Saláta: Vegyes idény saláta
Desszert: Somlói galuska
„C” menü-vegetáriánus:
Leves: Zöldség erőleves spárga betéttel
Főétel:
Cukkíni érmék parmezános bundában
Fehérboros párizsi bundában sült padlizsán
Köretek: Vajon párolt spárga, jázmin rizs, steak burgonya
Saláta: Görög saláta
Desszert: Egységesen választható
„D” menü-Laktóz / Glutén:
Leves: Zöldség erőleves spárga betéttel
Főétel:
Kemencés kacsacomb
Konfitált sertés tarja bacon chips-szel, pecsenye levével
Köretek: Steak burgonya, meggyes fahéjas lila káposzta
Saláta: vegyes idény saláta
Desszert: Gyümölcskehely
Adagtányéron szervírozott menü-összeállítások:
Menü-összeállítások ára:
- 2 fogásos menü : 5.300.-Ft/fő
- 3 fogásos menü: 5.800.-Ft/fő
„A” menü-összeállítás:
Leves: Marhahúsleves gazdagon lúdgége tésztával
Főétel:
Kacsamell steak grillezett gombafejekkel halmozva
Almával bordírozott szűzpecsenye párizsi bundában
Köretek: Hercegnő burgonya, petrezselymes jázmin rizs
Desszert: Egységesen választható
„B” menü-összeállítás:
Leves: Újházy tyúkhúsleves gazdagon saját zöldségeivel
Főétel:
Petrezselymes feta sajttal töltött csirkemell rolád szezámmagos palástban
Barna sörben pácolt sertéstarja steak, bacon chipssel
Köretek: Jázmin rizs, korong burgonya
Saláta: Vegyes primőr saláta
Desszert: Egységesen választható
„C” menü-vegetáriánus:
Leves: Zöldség erőleves spárga betéttel
Főétel:
Cukkíni érmék parmezános bundában
Fehérboros párizsi bundában sült padlizsán
Köretek: Vajon párolt spárga, jázmin rizs, steak burgonya
Saláta: Görög saláta
Desszert: Egységesen választható
„D” menü – Laktóz / Glutén:
Leves: Zöldség erőleves spárga betéttel
Főétel:
Kemencés kacsacomb
Konfitált sertés tarja bacon chips-szel, pecsenye levével
Köretek: Steak burgonya, meggyes fahéjas lila káposzta
Saláta: vegyes idény saláta
Desszert: Gyümölcskehely
Adagtányéron felszolgált sütemények: (egységesen választható a menühöz)
- CSOKOLÁDÉ KOCKA
- KINDER BUENO (DIÓS LAP, CSOKIS-VANÍLIÁS FŐZÖTT KRÉM, MOGYORÓ KRÉM, KEKSZ)
- BARACKOS JOGHURTOS KOCKA (PISKÓTA, BARACKOS JOGHURT, TEJSZÍN)
- KIRSCH KOCKA (KAKAÓS PISKÓTA, KAKAÓS TEJSZÍN, MEGGY, TEJSZÍN)
- OREO SZELET (KAKAÓS PISKÓTA, OREOS KRÉM: MASCAPONE, OREO, NATUR JOGHURT, TEJSZÍN)
- FELVIDÉKI MÉZES KRÉMES (MÉZES LAP, FŐZÖTT KRÉM, TEJSZÍNHAB, CSOKOLÁDÉ)
- ALMÁS – FAHÉJAS – JOGH. KOCKA (PISKÓTA, ALMÁS, FAHÉJAS JOGHURT, TEJSZÍN)
- TIRAMISU (PISKÓTA, MASCARPONÉS KRÉM, TEJSZÍNHAB, KÁVÉ, MANDULA AROMA)
- PUNCS KOCKA (PISKÓTA, PUNCSTÖLTELÉK, RÓZSASZÍN VAJKRÉM)
- SOMLÓI GALUSKA (CSOKIS SIMA PISKÓTA, DIÓ, MAZSOLA, NARANCSHÉJ, FŐZÖTT KRÉM)
Konyhafőnök ajánlata
Menü-összeállítások ára:
5.500.-Ft/fő
„A” menü-összeállítás:
Leves: Májgombóc leves gazdagon
Főétel: Sertéstarja steak erdeigomba raguval, sült kolozsvári szalonnával, fűszeres burgonya gerezdekkel, uborkasalátával
„B” menü-összeállítás:
Leves: Erőleves Fridattó módon
Főétel: Bőrén sült lazacfilé, grillezett zöldségekkel, burgonyakrokettel, olívabogyós kapri mártással
„C” menü-összeállítás:
Leves: Erőleves tojással
Főétel: Hagymás rostélyos, fűszeres burgonya koronggal
Desszert választék:
- Somlói galuska
- Gundel palacsinta
- Gyümölcsös fagylalt kehely
AJÁNLATKÉRÉS
Az űrlap kitöltésével vagy telefonon kérhet személyre szabott ajánlatot rendezvények vagy konferenciák lebonyolításához.
vagy hívja kollegánkat
Mobilszámaink Hétfőtől Péntekig
8-16 óráig hívhatóak.
Gyenis László
értékesítési vezető, éttermi rendezvény értékesítés
+36 70 626 0176
Barka Erika
étteremvezető
+36 70 626 0263