Ballagás

Kezdőlap » Rendezvények » Ballagás

Bőségtálon felszolgált menü-összeállítások:

I. Menü-összeállítás: 7.000.-Ft/fő

„A” menü-összeállítás:

Leves: Marhahúsleves lúdgége tésztával

Főétel:

  1. Zengővárkonyi sertéstekercs rántva (sonkával, sajttal, csemege uborkával töltve)
  2. Mézes-gyömbéres pulykamell filé
  3. Borzas szűzérmék

Köretek: Hasábburgonya, párolt rizs

Saláta: Vegyes idénysaláta

Desszert: Joghurtos – barackos kocka

„B” menü-összeállítás:

Leves: Újházy tyúkhúsleves saját zöldségeivel

Főétel:

  1. Füstölt tarjával, füstölt sajttal töltött sertésszelet rántva
  2. Sült pikáns csirke felsőcomb
  3. Mustáros pikáns pecsenye

Köretek: Hasábburgonya, párolt rizs

Saláta: Vegyes idénysaláta

Desszert: Kirsch kocka

Laterum Chef ajánlata: 7.500.-Ft/fő

„C” menü-összeállítás:

Leves: Újházy tyúkhúsleves gazdagon saját zöldségeivel

Főétel:

  1. Sült pikáns csirke felsőcomb
  2. Párizsi csirkemell csíkok szezámmagos bundában
  3. Cigánypecsenye
  4. Sonkával-sajttal töltött sertésszelet rántva

+ Rántott karfiol, rántott gombafejekkel halmozva

Köretek: Hasábburgonya, párolt rizs, tartár mártás

Saláta: Vegyes idénysaláta

Desszert: Somlói galuska

II. Menü-összeállítás: 8.500.-Ft/fő

„D” menü-összeállítás:

Leves: Tárkonyos borjúragu leves

Főétel:

  1. Baconos gombával töltött jércemell filé rántva
  2. Sörben pácolt mustáros szűzérmék grillezve
  3. Konfitált almás omlós kacsacomb
  4. Orly gombafejek
  5. Szezámmagos rántott camambert sajt

Köretek: Fűszeres párolt rizs, steak burgonya, vajban párolt zöldségek, áfonya szósz

Saláta: Vegyes idénysaláta

Desszert: Oreo szelet

„E” menü-összeállítás:

Leves: Tárkonyos borjúragu leves

Főétel:

  1. Joghurtosan pácolt mézes jércemell filé erdei gombával halmozva
  2. Medvehagymás szalonna chipssel töltött pulykamell filé rántva, lenmagos bundában
  3. Fokhagymás sertés tarja kemencében sütve
  4. Sokmagos karfiol rózsák
  5. Rántott sajtszeletek

Köretek: Póréhagymás fűszeres burgonya gerezdek, zöldfűszeres karottás rizs, tartár mártás

Saláta: Vegyes idénysaláta

Desszert: Csokoládé kocka

Adagtányéron szervírozott menü-összeállítások:

Menü-összeállítások ára:

  • 2 fogásos menü : 5.300.-Ft/fő
  • 3 fogásos menü: 5.800.-Ft/fő

„A” menü-összeállítás:

Leves: Marhahúsleves gazdagon lúdgége tésztával

Főétel:

Kacsamell steak grillezett gombafejekkel halmozva

Almával bordírozott szűzpecsenye párizsi bundában

Köretek: Hercegnő burgonya, petrezselymes jázmin rizs

Desszert: Egységesen választható

„B” menü-összeállítás:

Leves: Újházy tyúkhúsleves gazdagon saját zöldségeivel

Főétel:

Petrezselymes feta sajttal töltött csirkemell rolád szezámmagos palástban

Barna sörben pácolt sertéstarja steak, bacon chipssel

Köretek: Jázmin rizs, korong burgonya

Saláta: Vegyes primőr saláta

Desszert: Egységesen választható

„C” menü-vegetáriánus:

Leves: Zöldség erőleves spárga betéttel

Főétel:

Cukkíni érmék parmezános bundában

Fehérboros párizsi bundában sült padlizsán

Köretek: Vajon párolt spárga, jázmin rizs, steak burgonya

Saláta: Görög saláta

Desszert: Egységesen választható

„D” menü – Laktóz / Glutén:

Leves: Zöldség erőleves spárga betéttel

Főétel:

Kemencés kacsacomb

Konfitált sertés tarja bacon chips-szel, pecsenye levével

Köretek: Steak burgonya, meggyes fahéjas lila káposzta

Saláta: vegyes idény saláta

Desszert: Gyümölcskehely

AJÁNLATKÉRÉS

Az űrlap kitöltésével vagy telefonon kérhet személyre szabott ajánlatot rendezvények vagy konferenciák lebonyolításához.

vagy hívja kollegánkat

Mobilszámaink Hétfőtől Péntekig
8-16 óráig hívhatóak.

Gyenis László
értékesítési vezető, éttermi rendezvény értékesítés
+36 70 626 0176

Barka Erika
étteremvezető
+36 70 626 0263

Skip to content