Menütippek

Kezdőlap » Rendezvények » Menütippek

Bőségtálon felszolgált menü-összeállítások:

I. Menü-összeállítás: 6.500.-Ft/fő

„A” menü-összeállítás:

Leves: Marhahúsleves lúdgége tésztával

Főétel:

Zengővárkonyi sertéstekercs rántva (sonkával, sajttal, csemege uborkával töltve)

Mézes-gyömbéres pulykamell filé

Borzas szűzérmék

Köretek: hasábburgonya, párolt rizs

Saláta: vegyes idénysaláta

Desszert: Joghurtos – barackos kocka

„B” menü-összeállítás:

Leves: Újházy tyúkhúsleves saját zöldségeivel

Főétel:

Füstölt tarjával, füstölt sajttal töltött sertésszelet rántva

Sült pikáns csirke felsőcomb

Mustáros pikáns pecsenye

Köretek: hasábburgonya, párolt rizs

Saláta: vegyes idénysaláta

Desszert: Kirsch kocka

Laterum Chef ajánlata: 7.000.-Ft/fő

„C” menü-összeállítás:

Leves: Újházy tyúkhúsleves gazdagon saját zöldségeivel

Főétel:

  1. Sült pikáns csirke felsőcomb
  2. Párizsi csirkemell csíkok szezámmagos bundában
  3. Cigánypecsenye
  4. Sonkával-sajttal töltött sertésszelet rántva

+ Rántott karfiol, rántott gombafejekkel halmozva

Köretek: Hasábburgonya, párolt rizs, tartár mártás

Saláta: Vegyes idény saláta

Desszert: Somlói galuska

„C” menü-vegetáriánus:

Leves: Zöldség erőleves spárga betéttel

Főétel:

Cukkíni érmék parmezános bundában

Fehérboros párizsi bundában sült padlizsán

Köretek: Vajon párolt spárga, jázmin rizs, steak burgonya

Saláta: Görög saláta

Desszert: Egységesen választható

„D” menü-Laktóz / Glutén:

Leves: Zöldség erőleves spárga betéttel

Főétel:

Kemencés kacsacomb

Konfitált sertés tarja bacon chips-szel, pecsenye levével

Köretek: Steak burgonya, meggyes fahéjas lila káposzta
Saláta: vegyes idény saláta
Desszert: Gyümölcskehely

Adagtányéron szervírozott menü-összeállítások:

Menü-összeállítások ára:

  • 2 fogásos menü : 5.300.-Ft/fő
  • 3 fogásos menü: 5.800.-Ft/fő

„A” menü-összeállítás:

Leves: Marhahúsleves gazdagon lúdgége tésztával

Főétel:

Kacsamell steak grillezett gombafejekkel halmozva

Almával bordírozott szűzpecsenye párizsi bundában

Köretek: Hercegnő burgonya, petrezselymes jázmin rizs

Desszert: Egységesen választható

„B” menü-összeállítás:

Leves: Újházy tyúkhúsleves gazdagon saját zöldségeivel

Főétel:

Petrezselymes feta sajttal töltött csirkemell rolád szezámmagos palástban

Barna sörben pácolt sertéstarja steak, bacon chipssel

Köretek: Jázmin rizs, korong burgonya

Saláta: Vegyes primőr saláta

Desszert: Egységesen választható

„C” menü-vegetáriánus:

Leves: Zöldség erőleves spárga betéttel

Főétel:

Cukkíni érmék parmezános bundában

Fehérboros párizsi bundában sült padlizsán

Köretek: Vajon párolt spárga, jázmin rizs, steak burgonya

Saláta: Görög saláta

Desszert: Egységesen választható

„D” menü – Laktóz / Glutén:

Leves: Zöldség erőleves spárga betéttel

Főétel:

Kemencés kacsacomb

Konfitált sertés tarja bacon chips-szel, pecsenye levével

Köretek: Steak burgonya, meggyes fahéjas lila káposzta

Saláta: vegyes idény saláta

Desszert: Gyümölcskehely

Adagtányéron felszolgált sütemények: (egységesen választható a menühöz)

  • CSOKOLÁDÉ KOCKA
  • KINDER BUENO (DIÓS LAP, CSOKIS-VANÍLIÁS FŐZÖTT KRÉM, MOGYORÓ KRÉM, KEKSZ)
  • BARACKOS JOGHURTOS KOCKA (PISKÓTA, BARACKOS JOGHURT, TEJSZÍN)
  • KIRSCH KOCKA (KAKAÓS PISKÓTA, KAKAÓS TEJSZÍN, MEGGY, TEJSZÍN)
  • OREO SZELET (KAKAÓS PISKÓTA, OREOS KRÉM: MASCAPONE, OREO, NATUR JOGHURT, TEJSZÍN)
  • FELVIDÉKI MÉZES KRÉMES (MÉZES LAP, FŐZÖTT KRÉM, TEJSZÍNHAB, CSOKOLÁDÉ)
  • ALMÁS – FAHÉJAS – JOGH. KOCKA (PISKÓTA, ALMÁS, FAHÉJAS JOGHURT, TEJSZÍN)
  • TIRAMISU (PISKÓTA, MASCARPONÉS KRÉM, TEJSZÍNHAB, KÁVÉ, MANDULA AROMA)
  • PUNCS KOCKA (PISKÓTA, PUNCSTÖLTELÉK, RÓZSASZÍN VAJKRÉM)
  • SOMLÓI GALUSKA (CSOKIS SIMA PISKÓTA, DIÓ, MAZSOLA, NARANCSHÉJ, FŐZÖTT KRÉM)

AJÁNLATKÉRÉS

Az űrlap kitöltésével vagy telefonon kérhet személyre szabott ajánlatot rendezvények vagy konferenciák lebonyolításához.

vagy hívja kollegánkat

Mobilszámaink Hétfőtől Péntekig
8-16 óráig hívhatóak.

Gyenis László
értékesítési vezető, éttermi rendezvény értékesítés
+36 70 626 0176

Barka Erika
étteremvezető
+36 70 626 0263

Skip to content