4. heti menü 2025. 01. 20. – 2025. 01. 26.
Hétfő | |
---|---|
Leves |
Zöldséges grízgaluska leves |
A |
Zöldbab főzelék, fokhagymás aprópecsenyével |
B |
Makói sertésszelet, petrezselymes burgonyával és céklasalátával |
C |
Grillezett gombafejek, vadas mártással, spagetti tésztával |
Kedd | |
---|---|
Leves |
Nyírségi húsgaluska leves |
A |
Erdélyi rakott káposzta, tejföllel sütve |
B |
Zengővárkonyi sertésszelet, rizibizivel és friss vegyessalátával |
C |
Tojásos galuska, fejessalátával |
Szerda | |
---|---|
Leves |
Magyaros karalábéleves |
A |
Pájsli (szív, tüdő, máj), zsemlegombóccal |
B |
Kijevi csirkemell filé, zelleres burgonyapürével és friss vegyessalátával |
C |
Francia lecsós lasagne, sajttal pirítva |
Csütörtök | |
---|---|
Leves |
Húsleves, saját zöldségeivel és eperlevél tésztával |
A |
Paradicsomos káposzta, sült oldalassal |
B |
Petőfi marhaszelet, burgonyafánkkal |
C |
Rántott mozzarella rudacskák, párolt rizzsel és áfonyalekvárral |
Péntek | |
---|---|
Leves |
Frankfurti leves |
A |
Harcsapaprikás, kapros-tejfölös csuszával |
B |
Fűszeres rántott csirkeszárny, lilahagymás kukoricasalátával |
C |
Gesztenyével töltött palacsinta, forró meggymártással |
Szombat | |
---|---|
Leves |
Minestrone leves |
A |
Csáky sertésszelet, galuskával |
B |
Szezámmagos karfiol rózsák, párolt rizzsel és tzatziki öntettel |
Vasárnap | |
---|---|
Leves |
Marhahúsleves lúdgége tésztával |
A |
Gödöllői töltött csirkecomb, párolt rizzsel és friss vegyessalátával |
B |
Sonkával és sajttal töltött sertésszelet rántva, hasábburgonyával és friss vegyessalátával |
A menüváltoztatás jogát fenntartjuk. |