Környezettudatosság

Ön is szívesebben tölti pihenését egy olyan hotelben, ahol fontos a környezet megóvása?

Hotelünk felismerte, hogy fontos szerepet kell játszania a környezet védelmében és erősítésében a következő generációk számára és a turizmus ipar hosszú távú fenntarthatóságának megőrzésében.

2017-es ESZR jelentésünket ide kattintva tudják megtekinteni.

Ennek érdekében elköteleződtünk a következő tevékenységek elvégzése mellett:

  • A helyes környezeti gyakorlat megteremtésére törekszünk az egész hotelben
  • Minimalizálni akarjuk az energia, víz és egyéb anyagok használatát, ezért kérjük Önt, amennyiben nem csak egyszer kívánja használni törölközőjét, helyezze azt a törölközőtartóra vagy az akasztóra. Köszönjük!
  • Vízfelhasználásunk csökkentése érdekében a csaptelepeket perlátorokkal láttuk el. Kérjük fogmosását ne folyóvíz mellett végezze, csak az öblítéshez szükséges vízmennyiséget használja el, hozzájárulva ezzel környezetünk megóvásához. Köszönjük!
  • A szálloda egész területén energiatakarékos izzókat használunk. Kérjük Önöket, hogy ha kimennek a szobából vagy a fürdőből kapcsolják le a villanyt. Köszönjük!
  • A hotel tetején 64 db, 127 nm-nyi napkollektor került telepítésre. Ezek több mint 50%-ban látják el 73 vendégszoba, szociális helyiségek, étterem, wellness központ, irodák és személyzeti helyiségek melegvízigényét, évente több mint 12 tonnával csökkentik a CO2 kibocsátást. Bővebben itt olvashat erről.

Reméljük, hogy az Önök közreműködésével együtt még többet tehetünk környezetünk védelme érdekében, hiszen élhetünk úgy is boldog, teljes életet, hogy az a Földnek sem fáj!