Ballagási ebédhez keres ideális helyszínt?
Bőségtálon felszolgált menü-összeállítások:
-
Menü-összeállítás: 6.500.-Ft/fő
„A” menü-összeállítás:
Leves: Marhahúsleves lúdgége tésztával
Főétel: Zengővárkonyi sertéstekercs rántva (sonkával, sajttal, csemege uborkával töltve)
Mézes-gyömbéres pulykamell filé
Borzas szűzérmék
Köretek: hasábburgonya, párolt rizs
Saláta: vegyes idénysaláta
Desszert: Joghurtos - barackos kocka
„B” menü-összeállítás:
Leves: Újházy tyúkhúsleves saját zöldségeivel
Főétel: Füstölt tarjával, füstölt sajttal töltött sertésszelet rántva
Sült pikáns csirke felsőcomb
Mustáros pikáns pecsenye
Köretek: hasábburgonya, párolt rizs
Saláta: vegyes idénysaláta
Desszert: Kirsch kocka
Laterum Chef ajánlata: 7.000.-Ft/fő
„C” menü-összeállítás:
Leves: Újházy tyúkhúsleves gazdagon saját zöldségeivel
Főétel: 1. Sült pikáns csirke felsőcomb
2. Párizsi csirkemell csíkok szezámmagos bundában
3. Cigánypecsenye
4. Sonkával-sajttal töltött sertésszelet rántva
+ Rántott karfiol, rántott gombafejekkel halmozva
Köretek: Hasábburgonya, párolt rizs, tartár mártás
Saláta: Vegyes idény saláta
Desszert: Somlói galuska
„D” menü-vegetáriánus:
Leves: Zeller krémleves karfiol rózsával
Főétel: Grillezett cukkíni párolt zöldségekkel töltve chedar sajttal sütve
Köretek: rösztike burgonya, jázmin rizs
Saláta: Grill zöldségek
Desszert: Granny smith almás fahéjas joghurtos kocka vagy Oreo szelet