Menütippek
Ajánlatkérés
vagy hívja kollegánkat
Mobilszámaink Hétfőtől Péntekig
7-18 óráig hívhatóak.
Gyenis László
értékesítési vezető,
éttermi rendezvény értékesítés
+36 70 626 0176
Budai Angéla
étteremvezető
+36 70 626 0263

Menütippek

Háromfogásos menü: 3.400 Ft/fő

A) menü

  • Leves (tálban felszolgálva): májgombóc leves
  • Főétel (adagtányéron felszolgálva): zengővárkonyi sertéstekercs (sonkával, sajttal, csemege uborkával töltve), kemencében sült csirkecomb
  • Köret: steak burgonya vagy hasábburgonya, párolt rizs vagy rizi-bizi
  • Saláta: vegyes saláta
  • Desszert: cukrászunk által készített friss házi sütemény egyéni választás alapján

B) menü

  • Leves (tálban felszolgálva): húsleves cérnametélttel
  • Főétel (adagtányéron felszolgálva): kijevi jércemell filé (sajtmártással, szerecsendióval töltve), roston sült tarja, sült szalonnával
  • Köret: steak burgonya vagy hasábburgonya, párolt rizs vagy rizi-bizi
  • Saláta: vegyes saláta
  • Desszert: cukrászunk által készített friss házi sütemény egyéni választás alapján

Háromfogásos menü: 3.800 Ft/fő


A) menü

  • Leves (tálban felszolgálva): újházi tyúkhúsleves
  • Főétel (bőségtálon felszolgálva): hannoveri pulykamell tekercs (fetasajttal, füstölt kolbásszal töltve), mecseki szelet (párizsi szelet fokhagyma ízesítéssel), roston szűzérmék pirított gombával
  • Köret: steak burgonya vagy hasábburgonya, párolt rizs vagy rizi-bizi
  • Saláta: vegyes saláta
  • Desszert: cukrászunk által készített friss házi sütemény egyéni választás alapján

B) menü

  • Leves (tálban felszolgálva): tárkonyos borjú ragu leves, vajas galuskával
  • Főétel (bőségtálon felszolgálva): füstölt tarjával, füstölt sajttal töltött sertés szelet rántva, sült pikáns csirkecomb, mustáros pikáns pecsenye
  • Köret: steak burgonya vagy hasábburgonya, párolt rizs vagy rizi-bizi
  • Saláta: vegyes saláta
  • Desszert: cukrászunk által készített friss házi sütemény egyéni választás alapján

Négyfogásos menü: 4.100 Ft

A) menü

  • Hideg előétel (adagtányéron felszolgálva): rosé-ra sült sertés szűz saláta ágyon, kapros öntettel
  • Leves (leves tálban felszolgálva): marhahúsleves gazdagon, lúdgége tésztával
  • Főétel (bőségtálon felszolgálva): sonkával-sajttal töltött sertésszelet rántva, sült pikáns kacsacomb, roston sült pulykamell filé ananászos tejszínes öntettel
  • Köret: steak burgonya vagy hasábburgonya, párolt rizs vagy rizi-bizi
  • Saláta: vegyes saláta
  • Desszert: cukrászunk által készített friss házi sütemény egyéni választás alapján

B) menü

  • Leves (tálban felszolgálva): legényfogó leves
  • Meleg előétel (adagtányéron felszolgálva): juhtúróval töltött rántott gombafejek kapor mártással
  • Főétel (bőségtálon felszolgálva): rántott sertés szelet gazdagon (kacsamájjal, gombával töltve), mézes-gyömbéres pulykamell filé, borzas szűzérmék
  • Köret: steak burgonya vagy hasábburgonya, párolt rizs vagy rizi-bizi
  • Saláta: vegyes saláta
  • Desszert: cukrászunk által készített friss házi sütemény egyéni választás alapján
  • Vegetáriánus menüajánlat

    Leves+ főétel+desszert: 3.400.-Ft/fő

    Levesek: Tejszínes gomba krémleves

    Brokkoli krémleves

    Francia hagymaleves

    Főételek: Csőben sült brokkoli

    Orly gomba

    Rántott camembert sajt áfonya lekvárral

    Roston sült cukkíni, szezámmagos rántott tök

    Desszertek: 

    cukrászunk által készített friss házi sütemény egyéni választás alapján